Örgryte vinnare av SCTB Säsong 6

Örgryte spelade från början av april till mitten av maj en serie onlineturneringar i Swedish Chess Team Battle, en tävling som kommit till stånd efter pandemins intåg. Detta var säsong 6 och efter ett kvalspel med 12 andra toppklubbar från hela Sverige kunde Örgryte kvalificera sig direkt till finalen genom att komma på andraplats i antal totalpoäng.

Finalen fortsatte i samma spår med en förkrossande seger för Örgryte (tack vare ett mycket starkt lag lett av GM Tukhaev) före Göteborgsrivalen SS Manhem och de två Stockholmslagen Farsta SK och SK Rockaden.

Resultat från finalen spelad på Lichess.org, fullständiga resultat: https://lichess.org/tournament/7uTzFmSE

Mer färg från Schack.se:
Örgryte och Manhem direkt till final
Göteborg brädade Stockholm i finalen

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *