Örgryte Chess Tour inleds 12 september kl. 19.00

Varannan torsdag kl. 19.00, med start nästa torsdag den 12 september, kommer det spelas snabb- och blixtschack på klubben. Formatet är inspirerat av Grand Chess Tour och idén är att samla poäng över flera tävlingar vilket slutligen leder fram till en totalvinnare. Ett snabbschacksparti motsvarar två poäng och ett blixtparti motsvarar en poäng. De två bästa resultaten i varje tidskontroll räknas. Det gynnar sig alltså att spela alla tillfällena. Spel eloregistreras i mån av tillgång till domare.

Torsdagar det är snabbschack spelas det tre partier med betänketiden 15 minuter + 10s per drag och torsdagar det är blixtschack spelas det 8 partier med betänketiden 3 minuter + 2s per drag.Nu på torsdag (12 september) står Ola Grimsholm för arrangemanget medan undertecknad står för övriga torsdagar.

Spelschema
12 september: snabbschack
26 september: blixtschack
10 oktober: snabbschack
24 oktober: blixtschack
7 november: snabbschack
21 november: blixtschack

Väl mött!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *