Säsongen 2017/18

Schacksäsongen är nu i full gång för Örgryte SK och schacksverige i stort. Skolschacket för barn på Kärralundsskolan samt juniorträningen för barn och ungdomar hålls numera på torsdagar istället för på fredagar som tidigare. Tiderna är 14.30-16.00 respektive 17.30-19.30.

Nästa helg (20-22 oktober) inleds seriespelet för klubbens tre Allsvenska lag. Förstalagets säsong i Superettan inleds med en triplett av matcher i Lund-sammandraget; Kristallens SK, Schack 08, Norrköping respektive Burgsvik Alva står för motståndet. Andralagets kampanj i Div II:5 inleds med en bortamatch mot Kålltorps SS. Tredjelagets fälttåg i distriktsserien, div 5 inleds med en bortamatch mot Nolereds SK II.

Klubben passar även på att uppmärksamma de fina resultat som klubbens juniorer presterat under Skol-SM 2017: Arvin Rasti blev svensk mästare för 12-åringar, Gustav Törngren tog silver i 13-årsklassen samt flera andra juniorer som uppnådde fina resultat. Se klubbens Facebook post för en genomgående summering samt bilder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *